Hoppa till huvudinnehållet

Ung mopedist till sjukhus – kolliderade med personbil

Publicerad:
Genrebild.
Genrebild. Foto: Johan Nilsson/TT

På onsdagen larmades räddningstjänst till en trafikolycka mellan en personbil och en moped på Bengt Heljesgata i Falköping. Mopedisten, en man i 18-årsåldern, fick avföras med ambulans efter olyckan.

Föraren av personbilen misstänks nu för flera trafikbrott, uppger polisen.

Det var strax efter 18.00-tiden på onsdagskvällen som olyckan inträffade i ett villaområde i Falköping. Två personer var inblandade i kollisionen, varav den ena framförde en moped och den andre en personbil.

Ambulans, räddningstjänst och polis larmades till platsen.

Mopedisten, en ung man i 18-årsåldern, skadades lindrigt. Han avfördes till sjukhus med ambulans. Föraren av personbilen, en kvinna i 60-årsåldern, ska inte ha varit i behov av sjukvård.

Personbilsföraren misstänks nu för flera trafikbrott. Polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik, samt en anmälan om att ej ha iakttagit väjningsplikt.

Artikeltaggar

FalköpingMopederOlyckor och katastroferTrafikTrafikolyckor

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.