Hoppa till huvudinnehållet

Nystartat konsultföretag i Hjo

Publicerad:

Ulrik Consultings verksamhet ska vara "konsultverksamhet inom industri och maskin, maskinsäkerhet och CE-märkning".

Innehavare är Ulrik Svensson, 48 år.

Bolaget, som registrerades hos Bolagsverket den 12 september, har sitt säte i Hjo.

Ulrik Consulting

Fullständig verksamhetsbeskrivning för Ulrik Consulting lyder: "Företaget skall bedriva konsultverksamhet inom industri och maskin, maskinsäkerhet och CE-märkning. Företaget skall bedriva konsultverksamhet inom programmering i robot och PLC. Företaget skall bedriva konsultverksamhet inom mekanisk konstruktion i 3D CAD. Företaget skall bedriva verksamhet inom bilreparationer och där närliggande verksamhet. Företaget skall bedriva skogsfastigheter samt skogsbruk. Företaget skall bedriva snickeriverksamhet och där närliggande verksamhet."

Artikeltaggar

HjoHjo kommunNäringslivNya företagVästra Götalands län

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.