Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka IFK Hjo tog ännu en seger

Publicerad:
IFK Hjo vann mot Skultorps IF
IFK Hjo vann mot Skultorps IF

IFK Hjo är nu inne i en stark period i division 3 Västergötland östra dam i fotboll. När laget mötte Skultorp U hemma på Guldkroksvallen på söndagen kom tredje raka segern. Laget vann med 2-1 (0-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

– Vi är helnöjda med matchen. Vi har bara blivit starkare för varje match i höst. Skultorp bjuder på seriens hittills bästa backlinje och målvakt så vi behövde vara kreativa och aldrig ge upp när det tog stopp. Vi spelar oss fram till några målchanser under matchen men det är vid fasta situationer vi sätter målen. Otroligt stolt över hela lagets prestation. Matchens lirare var Moa Lennartsson som var felfri på sin vänsterback, kommenterade IFK Hjos tränare Josefin Zell Sjölin efter matchen.

Första halvlek var mållös, i andra halvlek var IFK Hjo det starkaste laget.

IFK Hjos mål gjordes av Ida Holmbäck och Jessica Thorvald. Seyde Daniella Dal stod för Skultorp U:s enda mål.

Det här var IFK Hjos andra uddamålsseger den här säsongen.

Med två omgångar kvar är IFK Hjo på sjunde plats i tabellen, medan Skultorp U är på femte plats.

Nästa motstånd för IFK Hjo är Våmb. Lagen möts söndag 24 september 14.00 på Claesborg.

Artikeltaggar

Division 3 Västergötland östraFotbollGuldkroksvallenIFK HjoSkultorps IF

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.