Hoppa till huvudinnehållet

Kastade askfat på servitris

Publicerad:

En restaurangbesökare blev arg och kastade ett askfat på en anställd.

Det hela utspelade sig på en central restaurang i Hjo vid 21.30-tiden i lördags kväll.

– En man hade uppträtt aggresivt och till sist kastat ett askfat efter en anställd på restaurangen. Askfatet träffade den anställde i handleden. Det hände inget ytterligare. Vi åkte till platsen och tog upp en anmälan, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson vid polisen i region väst.

Polisen upprättade en anmälan om misshandel, alternativt ringa misshandel.

Den aktuella mannen blev inte frihetsberövad av polisen men är misstänkt för brottet.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättFredrik SvedemyrFrihetsberövadeHjoMisshandelRestauranger

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.