Hoppa till huvudinnehållet

110 kvadratmeter stort hus i Hjo sålt för 1 550 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på Fågelås Torp Rudåker 1 i Hjo är nu klar.

Ny ägare är Marc Vollmer från Ullåker och säljare är Inga Therése och Karl Kristoffer Grevåker. Husets byggår är 1965 och det har en boyta på 110 kvadratmeter. Tomten är 4 008 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i oktober 2023 och priset blev 1 550 000 kronor.

Strax över en kilometer därifrån såldes i januari en fastighet, på Djupedalsvägen 5. Där landade priset på 15 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerHjoHjo kommunVästra Götalands län

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.