Hoppa till huvudinnehållet

Här är månadens konkurser i Hjo

Publicerad:

Intresserad av vilka företag som har gått i konkurs i din kommun? Här samlar vi nyheter om näringslivet från månaden som gått.

Alexander Martinsson Teknik AB

Alexander Martinsson Teknik AB har försatts i konkurs. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom bygg, montage och transport, utföra bilreparationer och service, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2021-08-09, konkurs inleddes 2024-01-31.

Artikeltaggar

Hjo kommunNya företagNäringsliv

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.