Hoppa till huvudinnehållet

Hela listan: Här är de nystartade företagen i Hjo

Publicerad:

Nyfiken på företag som har etablerats i din kommun? Här har vi samlat nyheter om näringslivet från månaden som gått.

Nyfiken på företag som startats i din kommun? Här har vi samlat näringslivsnyheterna från månaden som gått.

Hjobo Holding AB

Hjobo Holding AB startades av Mattias Ekström, Bengt Ekström, Markus Ekström, Martin Ekström och Maria Ekström. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Bolagets verksamhet skall bestå av att äga och förvalta aktier i dotterbolag, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 17:e januari 2024.

Innovate Consulting Hjo AB

Innovate Consulting Hjo AB startades av Lars Svedin, Siv Backman och Maria Öhman. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Aktiebolaget ska bedriva konsultverksamhet inom management, projektledning, produktionsteknik, logistik, inköp och kvalitet inom området produktion- tillverkning samt därmed förenlig verksamhet. Företaget avser vara verksamt inom konsultbranschen med konsulttjänster inom inköp (operativt inköp, strategiskt och projektinköp), materialplanering, projektledning, kvalité och logistik. Detta kommer ske inom följande branscher: Bygg, fordonsindustri, processindustrin, olja gas, marin, medicinteknik, tillverkande industrier (elektronik, plast, stål, metall m. m. ) energi, förpackningsindustrin samt livsmedelsindustrin.". Företaget blev registrerat 24:e januari 2024.

Möbler Alkassab AB

Möbler Alkassab AB bildades av Abdul Aziz Alkassab och Majed Alkassab 30:e januari 2024. Företaget ska verka inom "Företaget ska bedriva tillverkning och försäljning av möbler både för inomhus och utomhus.".

Artikeltaggar

Hjo kommunNya företagNäringsliv

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.