Hoppa till huvudinnehållet

Konkurs för företag i Hjo

Publicerad:
bolagsverket
bolagsverket

Aktiebolaget Tinas Bemanning AB i Falköping begärs i konkurs.

Företaget registrerades 20 januari 2023 och har haft sitt säte i Hjo. Konkursen registrerades hos Bolagsverket och inleddes den 2 februari, enligt uppgifter från kreditupplysningsföretaget AB Syna.

Tinas Bemanning AB

Så går en konkurs till

Konkurs för ett aktiebolag innebär att bolaget avslutas genom att dess tillgångar används för att täcka dess skulder. Det är möjligt att ett bolag antingen självmant ansöker om konkurs eller att en fordringsägare begär det. Tingsrätten granskar ansökan och beslutar om att sätta bolaget i konkurs. I detta skede utser tingsrätten en konkursförvaltare för att hantera hela processen. Den utsedda konkursförvaltaren redovisar framstegen till tingsrätten, som avslutar konkursen och formellt upplöser bolaget. Länk till Bolagsverket

Artikeltaggar

FalköpingHjo kommunKonkurserNya företagNäringslivVästra Götalands län

Så här jobbar Hjo Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.