Hoppa till huvudinnehållet

Tack för att ni finns!

Publicerad:
Insändarskribenten är nöjd med vården.
Insändarskribenten är nöjd med vården. Foto: Lars-Ola Carlén

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag vill skriva om sjukvården. Både Närhälsan i Hjo och Skas. Bägge med en underbar personal, ingen nämnd men ingen glömd.

Denna månaden har jag opererats två gånger på ÖNH fantastisk personal vid alla tillfällen.

I går var jag och röntgade mig, som jag gjort flera gånger, men igår blev något fel, fick en allergisk reaktion, läkare tillkallades som tog prover, jag fick flera läkemedel, de tillkallade min fru som satt i väntrummet för att fråga om mig. Läkaren sa att jag måste till akuten för att träffa en medicinläkare som han hade talat med, han erbjöd sig att följa med till akuten som ligger en bra bit bort, det blev en sköterska som följde med oss och hjälpte mig med incheckningen.

Även här en trevlig personal. Det har blivit en stor och fin akutavdelning.

Här trodde jag att det skulle ta tid, fick en säng som dom ordnade omgående så dom hade koll på mig.Det tog en stund, men trots många ambulansintag, kom det en läkare, jag vill alltid ha min fru med mig fyra öron hör bättre. Läkaren hämtade min hustru. Jag fick en ordentlig genomgång och provtagning. Hon tog sig verkligen tid.

Även här var personalen fantastisk.

Tack för att ni finns!

Robert Andersson i Hjo, även min hustru ha samma åsikt

Artikeltaggar

HjoLäkemedelNärhälsanRobert AnderssonRöntgenSjukvårdVård och omsorg